top of page
Een vrouw ligt ontspannen op een comfortabele stoel terwijl ze geniet van een Japanse Head Spa behandeling. Zachte verlichtin

Japanese Head Spa Rijswijk

'Relax & Recharge at E Organic Salon'

Natuurlijke schoonheid en welzijn komen samen bij Japanese Head Spa Rijswijk, waar we streven naar meer dan alleen prachtig haar. E Organic Salon omarmt een holistische benadering, gericht op het creëren van een gezonde hoofdhuid en een gezond lichaam, naast het bevorderen van mooi haar op een duurzame manier.

Ontdek onze signature Japanese Head Spa behandelingen;

Relaxing Scalp Massage and Care:

Begin jouw reis naar een gezonde hoofdhuid met onze ontspannende scalp massage. We gebruiken een Oway bath tijdens de Japanse technieken om spanning te verlichten en de doorbloeding te verbeteren, terwijl we zachtjes werken aan het verbeteren van de conditie van jouw hoofdhuid. We sluiten af met een verzorgend haarmasker voor een zijdezachte finish.

-optie tussen drogen of professioneel in model naar wens föhnen met een heerlijk biologische thee.

Relaxing, Detoxifying Japanese Head Spa:

Verwen jezelf met een diepgaande reiniging en ontspanning voor je hoofdhuid met onze Detoxifying Japanese Head Spa. Als aanvulling op de Relaxing Scalp Massage and care gaan we bij deze optie voor een dieptereiniging van de hoofdhuid.

We richten ons hierbij op het voorkomen en verlichten van hoofdhuidproblemen zoals opstapeling van producten op de hoofdhuid, verstopte haarzakjes en poriën, vette schilfers, droge schilfers en irritaties.

Dit doen we met een voorbereidende behandeling wat meer zuurstof laat vrijkomen en bereidt de hoofdhuid voor op een grondige detox met een op maat samengestelde kruidenpeeling. Ook bij deze behandeling worden je haren verzorgd met een verkwikkend masker naar verlangen van je haar.

-optie tussen drogen of professioneel in model naar wens föhnen met een heerlijk biologische thee.

Relaxing, Detoxifying, Scalp Improving Japanese Head Spa:

Voor wie specifieke hoofdhuidproblemen wil aanpakken, bieden wij onze Scalp Improving Japanese Head Spa aan. Met een op maat samengesteld kruidenmengsel, ontwikkeld in samenwerking met Oway, richten we ons op het verbeteren, verlichten of zelfs laten verdwijnen van problemen zoals eczeem, psoriasis, vette hoofdhuid, verstopte haarzakjes en poriën, vette schilfers, droge schilfers, haaruitval en overige irritaties.. 

-optie tussen drogen of professioneel in model naar wens föhnen met een heerlijk biologische thee.

Bij Japanese Head Spa Rijswijk geloven we in het bieden van niet alleen prachtige resultaten, maar ook een gevoel van rust en verjonging. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de magie van onze Japanse hoofdhuidbehandelingen.

- Openingsactie! Bij een boeking en bezoek voor 30 april 20% korting op de gehele Japanese Head Spa behandeling naar keuze!

bottom of page