top of page

Laat een recensie achter!

Rate us!SlechtRedelijkGoedHeel goedGeweldigRate us!

RECENSIES

Nazia

Ik was al een tijdje niet tevreden over mijn toenmalige kapster. Wilde echt op zoek naar een andere kapster, maar wie is goed, goed genoeg? Ik besprak dit met mijn zus en Emerly werd aangeraden. Ik heb een afspraak gemaakt, ik had fotootjes bij me, met wat ik precies qua kleur zou willen. Mijn haar was letterlijk dood geblondeerd, eerlijk, het zag er gewoon echt niet uit. Aan Emerly de taak, om mij te vertellen, dat wat ik wilde, niet haalbaar was, maar ze kwam ook met ideeën en tips, wat wel mogelijk was. Uiteindelijk heb ik Emerly gezegd, dat hoe moeilijk en spannend ik het ook vond, ik haar volledig vertrouwde en dat ze haar gang moest gaan. En echt, Emerly heeft gouden handjes; mijn haar was zo mooi geworden. Ik was zo blij. Met de juiste verzorging ging ik naar huis en paar maanden later ging ik weer langs en de kleur was nog net zo mooi. Inmiddels paar keer bij Emerly geweest, ik kijk er altijd naar uit, mijn haar is gezond en lang geworden. Het is elke keer weer een feestje om bij Emerly in de stoel te zitten. Dus ben je opzoek naar een goede kapster met de juiste kennis....dan moet je bij Emerly zijn!

Marc Huiberts

Heb Emerly al jaren geleden leren kennen als een geweldig goede kapster (én een heel fijn persoon) en kan haar iedereen aanbevelen. Of eigenlijk liever niet omdat ze straks geen plekje meer heeft voor mij als ze té druk wordt :-D
Zonder gekkigheid; vakkundig en altijd klantgericht. Super!

Ijahé Russell

Weer een fijne behandeling gehad bij Jesmien en zeer tevreden met het resultaat. Ze is me altijd een stapje voor en weet precies welke behandeling ik wens te hebben. Ze is DE kapster voor krullend haar..

Brigitte Langkemper

I met Emerly by accident and from that moment I am hooked to her hairdress skills. The condition of my hair improved a lot due to the treatments, Kimberly is an expert in colouring and the haircut is excellent too. Beside her professional skills she has a great personality.

Fleur

Amazing hairstylist who delivers the most beautiful work every time. I’ve been a customer for years and no one does my hair better than Emerly. Thank you so much for making my hair look fabulous for many years now! :)

Sarah

Na jaren eindelijk een vaste kapper gevonden. Emerly denkt goed met je mee en geeft ook eerlijke advies. Ze is een gezellige, leuke en spontane meid, en belangrijkste een topkapster Ik ga altijd happy naar huis !!

Mariska Langereis

Ik kom al een jaar of 5 bij Emerly en zij is by far de beste kapster die ik ooit heb gehad. Zij weet wat ik wil voordat ik het zelf weet en zij zorgt ervoor dat mijn haar altijd prachtig gekleurd is. Daarnaast is ze ook nog eens een heel fijn persoon. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen!

bottom of page