top of page

Waarom E Organic Salon?

Bent u op zoek naar een kapsalon waar u niet alleen fantastisch haar krijgt, maar ook persoonlijke aandacht, duurzaamheid en kwaliteit belangrijk zijn?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Onze kapsalon is trots om u te voorzien van de beste service die u zich kunt voorstellen.

 

Wij zijn allemaal professionele, senior topstylisten met jaren ervaring. Uiteraard blijven en zijn we op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.

Onze toegewijde kappers begrijpen dat elk individu uniek is en daarom bieden we altijd een persoonlijke aanpak om aan uw specifieke behoeften te voldoen. We nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren en stellen samen een haarverzorgingsplan op dat het beste bij uw levensstijl past.

Maar we doen meer dan alleen uw haar knippen en kleuren. We willen ook een verschil maken in de wereld om ons heen, en daarom werken we met duurzame, biologische producten die niet alleen goed zijn voor uw haar, maar ook voor de planeet. Onze producten zijn vrij van schadelijke chemicaliën en worden op een ethische manier geproduceerd.

Onze focus op duurzaamheid en organische producten betekent echter niet dat we compromissen sluiten op kwaliteit.

Integendeel, we gebruiken alleen de beste producten en technieken om u te voorzien van de perfecte look die bij u past.

Graag introduceren we ook Japanse Head Spa behandelingen voor een ultieme hoofdhuidverzorging en ontspanning. Ervaar de verbetering van uw hoofdhuid, mooier, voller haar en/of geniet van onze Mindful Breeze Yin Yoga lessen op woensdagavond voor een holistische benadering van welzijn.

Kortom, bij ons krijgt u niet alleen fantastisch haar, maar ook een onvergetelijke ervaring. We streven ernaar om onze klanten altijd tevreden te stellen en bieden daarom een garantie op al onze diensten.

Benader ons gerust voor een gratis consult, goede knipbeurt en de beste kleuringen zoals balayage, babylights of om je grijze (ssst..) natuurlijke highlights te kleuren! 

Omdat wij persoonlijk aandacht belangrijk vinden en kunnen begrijpen dat jij als (toekomstige) klant het fijn vindt om een vaste stylist te hebben, bieden wij de optie om direct in contact te komen met ons. 

Contactgegevens van je eigen favoriete stylist kunt u eenvoudig vinden op de pagina 'ons team'!

 

bottom of page